Vem är vi?

Monika Sjöholm

Jag är legitimerad Audionom och expert inom hörselmätningar och arbetsrehabilitering med erfarenhet utav klinisk verksamhet och rehabilitering med utprovning av hörapparater och hörseltekniska hjälpmedel.

Jag utbildade mig till Audionom 1993 – 1996 och har sedan dess jobbat inom olika branscher men audionomyrket har alltid varit i mitt hjärta och nu när jag har startat en egen mottagning så är det som om min dröm har gått i uppfyllelse. Jag brinner för service och anser att ALLA har rätt till ett bättre hörande.

Välkomna till oss!

Nicole Kurzewski

Nicole har jobbat inom kundservice sen några år tillbaka, har erfarenhet utav problemlösningar och är inte rädd att kavla upp armarna om så krävs. Nicole är vår fantastiska support som hjälper oss med allt inom kundservice, hon svarar gladligen i telefonen, på mejlen, uppdaterar vår sociala media och står till förfogande vad gäller enklare teknisk service och rengöring utav hörapparater och tillbehör, samt butiks försäljning.

För att komma till Nicole behöver man inte boka någon tid – det är drop-in som gäller under våra öppettider.

Välkomna!

Lena Ismail

Lena började hos oss i mitten på juni, direkt efter att hon har tagit sitt examen och fått titulera sig Legitimerad Audionom.

Lena brinner för service, upplever att hon vill förändra synen på hur hörselskadade uppfattas och bemöts. Lena har stor erfarenhet utav hörselnedsättning och hörapparatsanvändning då hon själv behöver nyttja den hjälpen.

Lena har dagsfärskt diagnostik enligt alla de nya metoderna som finns och kan i och med detta lyfta mottagningen till en ny nivå där vi komplett kan erbjuda det mesta inom hörseldiagnostik.